ET TESİSİ TANITIM

Veteriner hekimlerimiz denetiminde uygun çiftlik ve üreticilerden özenle temin edilen canlı hayvanlarımız, yasal mevzuata uygun olarak rapor ve canlı kontrolleri yapılır. Kesim sonrasında dana-kuzu, karkas ve sakatatlar tesislerimize kabul sürecinde veteriner hekimlerimiz tarafından %100 kontrol edilir, Kesilen hammaddeler uygun koşullarda soğutularak (0-4 C) depolanır. Soğutulmuş ham maddeler günlük olarak hijyenik ortamda, gıda güvenliği kurallarına uygun olarak parçalanır ve modern yöntemlerle vakumlanarak paketlenir, tasnif edilir ve sevk edilmek üzere soğuk hava depolarımıza yerleştirilir. Tesislerimizde üretilen etlerimiz gıda güvenliği kurallarına uygun olup soğuk zincir sağlanarak soğutuculu araçlarla mağazalarımıza sevk edilmektedir. depolama sevkiyat sırasında ürün sıcaklığı takip edilmekte ve otomatik olarak kayıt altına alınmaktadır. Mağazalarımızda etlerimiz usta kasaplarımız tarafından gıda güvenliği kurallarına göre kendi tesislerimizde hazırlanmakta ve satışa sunulmaktadır.